pensiuni zarnesti cu restaurant

pensiuni zarnesti cu restaurant

Blog Article

popasul alpinistului piatra craiului
Rețete românești din Brașov și Țara BârseiMeșteșuguriTradiții și obiceiuriProducători locali

5 trasee inedite pentru cele mai spectaculoase peisaje de toamnă Iată five idei de drumeții pe treatment le puteți face anul acesta, pentru a vă bucura de culorile toamnei

Cele mai frumoase lacuri din România: ten destinații ideale pentru drumeții Iubesti natura si peisajele fermecatoare? Citeste articolul nostru despre cele mai frumoase lacuri din Romania si alege-ti urmatoarea aventura!

Pretty tough but gorgeous path to Refugiul Diana (a mountain shelter). You should climb more than fallen trees and massive boulders, but all in attractive wild forest landscapes. A word of warning: That is bear state! It would not be a foul idea to carry pepperspray, since bears can actually be hazardous and other people get killed by them annually in Romania. The trail markings are obvious: yellow triangle up, and blue/white flag down. How all the way down to Zarnești is less complicated, but watch out not to slip in soaked weather.

Cheile Râșnoavei: O minune normală sculptată de ape în milioane de ani. Cheile sunt un paradis pentru alpinism, bungee leaping sau pur și simplu pentru a admira frumusețea brută a naturii.

Folosim cookies. Dacă continui să folosești acest site World-wide-web, ești de acord cu utilizarea lor. Află mai multe / De acord

Situata intr-un decor normal spectaculos, pe Valea Barsei, localitatea Plaiul Foii apartine, sub facet adminsitrativ, de judetul Brasov. Asezarea este situata la o altitudine de 850 m si este plaiul foii la lanturi marginita de Masivul Piatra Craiului si de Muntii Fagarasului. Este considerata cea mai frumoasa zona turistica din preajma orasului Zarnesti si s-a dezvoltat in ultimele decenii in jurul cabanei de la care a si imprumutat denumirea.

Recomandările noastreAtracții turistice istoriceCe ți-ar recomanda un localnic să vizitezi?Broșuri despre Brașov

Jurnal din Kilimanjaro – Ziua 2 – Am început ascensiunea către acoperișul „Africii“, o zi în care am descoperit că oamenii pe care îi considerăm ca fiind „lumea a III-a“ ne oferă adevăamount lecții de civilizație

Bucătăria zonei este constituită din produse hrănitoare bazate pe carne și lactate, cartofi, mămăligă și fructe, nelipsite fiind și dulciurile.

Locatia este foarte frumoasa, campingul este destul de mare. citeste mai mult Sunt locuri individuale pentru rulote, prevazute cu apa si curent. Ultima perioada a fost una foarte ploioasa si a avut descopera cateva probleme cu aluviunile aduse de apa de pe munti, dar una peste alta campingul este Alright de vizitat.

Prima porțiune imagini plaiul foii am parcurs-o cu mașina: din satul Cheia am ieșit pe DN 73 (Brașov – Pitești) către nord, apoi stânga prin afla mai multe Zărnești și apoi pe un drum neasfaltat destul de dificil până la Cabana Plaiul Foii.

Știm cât de critical este să te simți confortabil și relaxat atunci când te întorci după o zi lungă de vizitat. Această idee ne-a inspirat să ne amenajăm căsuța și să oferim tuturor celor treatment stau la noi ...

De data aceasta nu am avut obiectiv atingerea doar a unui varf ci a unei creste intregi de la Varful La Om pana la Varful Ascuit. Asa cum spune Ionel Coman: ”Escalada unei creste este cel mai nobil traseu de alpinism; în comparație cu un horn sau chiar cu un perete, aici ai impresia că plutești în vazduh, ca esti o pasare și incerci din plin fericirea de a trai.”

Report this page